Retailers

Our products are available in grocery stores all over Sweden , as well as through resellers .


ICA

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kärnan i verksamheten är dagligvaror. Övrig verksamhet bedrivs inom ICA Banken, ICA Fastigheter samt Non-food, där verksamheten inom ICA Special ingår liksom de helägda portföljbolagen Forma Publishing Group och inkClub, samt de delägda portföljbolagen Cervera och Hemtex.


Coop

I Coop Sverige AB ingår affärsområdena Inköp & Kategori, Logistik, Marknad och Affärsstöd. Affärsområde Inköp & Kategori ansvarar för inköp till Coop Butiker & Stormarknader och de detaljhandelsdrivande konsumentföreningarna och har också hand om inköp till OKQ8 inom sortimenten Bilist och Nonfood.

I Sverige äger och driver Coop Butiker & Stormarknader hälften av de drygt 700 Coopbutiker. Dessa finns i sydligaste, västra och Mellansverige där konsumentföreningarna, Coop Medlem Syd, Stockholm, Svea och Coop Medlem Väst har sina verksamheter. Resterande butiker drivs direkt av detaljhandelsdrivande konsumentföreningar.


Axfood

Axfood conducts trade with the everyday consumer in the retail and wholesale trade in Sweden.
The retail sector is operated by the wholly owned chains Willys and Hemköp. The number of group-owned stores amounts to 252. In addition, Axfood also collaborates with a number of retailer shops attached to Axfood by agreement, among other things, in the Hemköpkedjan but also under the trademarks Is’n and Tempo.

Wholesale trade is conducted through Dagab and Axfood Närlivs. Axfood has about 20% market share of the food retail sector in Sweden. Axfood is listed on the Nasdaq OMX Stockholm's Large Cap list. The principal owner is the Axel Johnson AB with 50.1% of the shares.


Netto

NETTO är matbutiken med kända varumärken till ett riktigt lågt pris men som även erbjuder prisvärda egna kvalitetsvaror. Vårt fasta sortiment består av strax under 2.000 basvaror och varje vecka kryddar vi dessutom vårt sortiment med nyheter och klipp. Dessa kan du läsa om i vårt Nettoblad som skickas ut till hushåll i närheten av våra butiker varje vecka. Men du kan även läsa dem här på vår hemsida eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev, så får du påminnelse direkt till din e-postadress. De flesta av veckans annonsvaror som inte kräver kyl eller frys, hittar du i våra trådhyllor i butiken.


Willys

Willys är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 moderna matbutiker från Trelleborg i söder till Kalix i norr. Idag har vi cirka 6 000 medarbetare som arbetar för att erbjuda våra kunder Sveriges billigaste matkasse.

Vi har varit väldigt framgångsrika under de här fyrtio åren. Det som startade som en liten butik i Göteborg är nu en rikstäckande kedja med 190 moderna butiker, varav ett fyrtiotal utgörs av våra mindre butiker som heter Willys Hemma. Och vi fortsätter att växa.
Sedan år 2000 ägs vi av börsnoterade Axfood. Tillsammans med de övriga bolagen och kedjorna i Axfood utgör vi en stark aktör på dagligvarumarknaden, vilket gör att vi kan pressa priserna ytterligare.


Hemköp

Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och ge en hög servicenivå för att möta och infria kundernas förväntningar.

Från och med januari 2012 består Hemköp av cirka 180 butiker runt om i landet, varav 60 är helägda av Hemköpskedjan AB. Ett 50-tal Vi-butiker, framförallt i Storstockholmsområdet, konverterades under hösten 2011 till Hemköps profil. Butikerna förstärker Hemköp och gör det möjligt att bygga ett starkare och tydligare varumärke i den snabbväxande Stockholmsregionen.


Snabbgross

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, fastfood, café eller övrig företagsmarknad!

På Axfood Snabbgross hittar du ett brett sortiment av matvaror b.la. inom områdena restaurang & storkök, pizza & gatukök, non-food, café & konditori samt servicehandel & kiosk. Sortimentet består av ca 10 000 artiklar.

Vi finns representerade med 20 butiker runt om i Sverige. Vi erbjuder även rikstäckande distribution vid köp i vår e-handel.


Bergendahls

Företaget ägs av tredje och fjärde generationerna Bergendahl. Familjen består av Elisabeth Bergendahl-Mylonopoulos, maken och koncernens styrelseordförande Spiros Mylonopoulos samt barnen Sophia och Carl-Mikael. Elisabeth Bergendahl-Mylonopoulos är barnbarn till företagets grundare Mikael Bergendahl.

Det som 1922 började med en liten agentur för att sälja margarin, kaffe och ost i Hässleholm med omnejd har utvecklats till ett lönsamt nordeuropeiskt andelshus. Under ledning av Spiros Mylonopoulos som var koncernchef mellan 1988 och 2012 ökade den familjeägda verksamheten i såväl volym som bredd. I mars 2012 lämnade Spiros över koncernchefsskapet till Peter Lund.


City Gross

City Gross är familjeägda stormarknader som sedan starten 1993 drivits med målet att verkligen göra skillnad. Det är därför vi gjort tvärtemot andra kedjor och fortsatt satsa på att allt vårt färska kött är svenskt och styckas i butik av kunnig personal. Och det är därför vi erbjuder manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, butiksbakar bröd från mjöl i stenugnar och har landets bredaste sortiment av livsmedel.